ACTIWHEY® mikrokapselit

lippu

ACTIWHEY® mikrokapselointiteknologian avulla voidaan suojata hyvin herkkiäkin ainesosia heraproteiinikuorella. Patentoitu menetelmä mahdollistaa sellaistenkin ainesosien mikrokapseloinnin, jotka aiemmin ovat olleet mahdottomia tai liian kalliita mikrokapseloida. Esimerkiksi omega-3 öljyt, liposomit, probiootit, prebiootit, marja-ja kasviöljyt, bioaktiiviset jauheet ja muut ainesosat voidaan mikrokapseloida ACTIWHEY® mikrokapselointiteknologialla.

Uniq Bioresearch Oy tarjoaa uusia ratkaisuja useille eri teollisuudenaloille, kuten elintarvike-, rehu-, lisäravinne-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudelle. ACTIWHEY® mikrokapseloinnilla voidaan valmistaa uutuustuotteita ja funktionaalisia elintarvikkeita kuten terveysjuomia, pehmeän makuista ja rakenteeltaan täyteläistä rasvatonta ja vähärasvaista jogurttia, ravinteikkaita välipaloja ja ihonhoitotuotteita.

Neuroway®

RAVINTOLISÄ – TÄSMÄRAVINTOA AIVOILLE
NeuroWay® on mikrokapseloitu ACTIWHEY® mikrokapselointiteknologialla.

Suojaa aivosi ikääntymisen ja hapetusstressin aiheuttamilta rappeuttavilta vaikutuksilta. Turvallinen ja tehokas fosfolipidivalmiste korjaa ja uudistaa väsyneitä ja vaurioituneita solukalvorakenteita. Fosfolipidit tukevat muistia ja keskittymiskykyä, voivat vähentää alakuloa ja edistää oppimista.

Tutustu tuotteeseen paremmin Biomedin sivuilla.

Suojaa ja paranna tuotettasi ACTIWHEY® mikrokapseloinnilla

ACTIWHEY® mikrokapselit mahdollistavat uusien ainesosien lisäämisen jauhemaisessa muodossa moniin perinteisiin elintarvikkeisiin. Mikrokapseloinnilla voidaan myös peittää ainesosien pahoja makuja ja hajuja. Mikrokapseloitu ainesosa (esim. öljy tai jauhe) saa miedon maun ja jauhemaisen olomuodon. ACTIWHEY® mikrokapselointi suojaa herkkiä tuotteita hapettumiselta, lämmöltä, UV-säteilyltä ja happamilta olosuhteilta ja parantaa siten säilyvyyttä. Öljyjen härskiintyminen voidaan estää, säilyvyyttä parantaa jopa kolmeen vuoteen ja säilytystä ei tarvitse rajata vain pimeisiin, kuiviin ja viileisiin paikkoihin. Heraproteiini muuttuu patentoidun ACTWHEY® menetelmän ansiosta antioksidatiivisemmaksi ja samalla reaktiivisemmaksi, joka mahdollistaa ACTIWHEY® heraproteiinille uusia ominaisuuksia ja toimintoja, kuten esim. vahvan sidoksen mikrokapseleissa.

ACTIWHEY® MIKROKAPSELOINNIN EDUT

  1. Lähes mitä tahansa voidaan mikrokapseloida
  2. Säilyttää aktiivisen ainesosan laadun ja bioaktiivisuuden
  3. Jopa 55% aktiivista ainesosaa mikrokapselissa
  4. Erinomainen ravitsemuskoostumus ja tehokas antioksidantti
  5. Pidentynyt säilyvyys ja kestävyys aktiivisista SH-ryhmistä johtuen
  6. Aktiivisen ainesosan kontrolloitu vapautuminen
  7. Miellyttävä maku ja haju
  8. Parempi suojaus hapettumiselta, UV-valolta, lämmöltä ja happamilta olosuhteilta

Kestävyyttä miedolla aktivointiprosessillamme

Herkkien ainesosien mikrokapseloinnissa on tärkeää säilyttää alkuperäisen raaka-aineen laatu ja bioaktiivisuus. ACTIWHEY® mikrokapselointimenetelmämme on parempi tuotteellesi ja ympäristölle.

Oletko kiinnostunut luomaan uuden tuotteen? Säilyttämään arvokomponenttisi ominaisuudet? Ota yhteyttä mikrokapselointiasiantuntijoihimme ja me autamme sinua luomaan unelmien tuotteen.