Palvelut

Uniq Bioresearch Oy tarjoaa yrityksellenne useita eri tukipalveluja, konsultoinnista avaimet käteen tuotantoon. Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden mikrokapseloida tai päällystää ACTIWHEY®-proteiinin kalvoilla arvokkaita ainesosia tai tuotteita.

 • Mikrokapselointi

  Voimme päällystää herkkiä ja arvokkaita ainesosia uudella patentoidulla ACTIWHEY® heraproteiini mikrokapselointimenetelmällä.

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä.

 • Konsultointi

  Lisää säilyvyyttä eri ainesosiin Uniq Biore- search Oy:n ACTIWHEY® mikrokapselointimenetelmällämme.
  Konsultointipalvelumme mahdollistaa parhaan tuloksen ja nopeamman ACTIWHEY® muutosmenetelmän käyttöönoton. Lähes mikä tahansa ainesosa voidaan mikrokapseloida ACTIWHEY® heraproteiinimikrokapseloinnilla.

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä.

 • Tuotannon tuki

  Uniq Bioresearch Oy:n kokeneet ammattilaiset voivat auttaa saamaan kaiken hyödyn irti ACTIWHEY®-mikrokapselointimenetelmästä tai -kalvopinnoituksesta.

  Kun haluatte varmistaa herkkien tuotteiden ja ainesosien laadun säilymisen (esim. marjansiemenöljyjen tai eläinperäisten rasvojen ominaisuuksia), Uniq Bioresearch Oy tarjoaa tukipalveluja, joilla tuotantoprosessia voidaan parantaa eri elintarvike-, meijeri- ja muiden tuotteiden osalta. Pienetkin muutokset tuotantolinjaan, voivat monissa tapauksissa tehostaa tuontantoa ja leikata isojakin kustannuksia.